WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenserviceteam is er om al uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!

Of kijk vrijblijvend even rond. :)

Diensten
Apple Repair
Prijzen
Webdesign
Aanmelden
Hallo, hoe kan ik u helpen?


Onderhoud & Reparaties  apple productenBij Data Recovery West-Friesland staat kwaliteit centraal. Niet alleen in de producten die we verkopen, ook op het gebied van service en technische ondersteuning. Wij voeren reparaties uit binnen en buiten standaard garantie, ongeacht plaats van aanschaf. Hierbij gebruiken wij officiële Apple-onderdelen. Het maken van een afspraak is nodig.

Directe service op iOS-devices

Bij Data Recovery West-Friesland zal jouw defecte Apple-product ingenomen worden en op onze centrale technische dienst verder onderzocht en waar nodig gerepareerd. Om de doorlooptijd van reparaties te verkorten, kunnen wij bij onss jouw iPad, iPhone, Apple TV, iPod of Apple Watch en Apple-accessoires vaak direct diagnostiseren.

Wat doe je als er iets mis lijkt te zijn met je Apple product?

Zet je product aan en uit. Gaat je Mac niet uit, gebruik dan de aan/uitknop en houdt deze ingedrukt tot de Mac uitgaat. Wil je iPad, iPhone, iPod niet uitgaan? Houd dan de home en sleep button tegelijk ingedrukt, tot je apparaat herstart.

Op de support pagina’s van Apple vind je veel mogelijke problemen en bijhorende mogelijke oplossingen.

Kom je er alsnog niet uit, dan is het verstandig AppleCare Support te bellen alvorens naar ons te komen. Een van de Apple medewerkers zal je dan uitgebreid te woord staan: 0800 – 02 01 581 (lokaal tarief).

Kom je er met AppleCare niet uit, dan vertellen zij je wat de mogelijkheden zijn. Doorgaans verwijzen ze je door naar een servicepunt in de buurt.

Wat zijn de reparatiemogelijkheden bij Data Recovery West-Friesland?

  1. Reparatie aan Apple producten binnen en buiten garantie, ongeacht ons van aanschaf, met uitzondering van sommige iPhones gekocht bij telecomleveranciers. AppleCare of een van onze medewerkers kan je voorzien van meer informatie omtrent mogelijkheden.
  2. Reparatie aan alle producten die bij Data Recovery West-Friesland zijn aangeschaft en door een fabricagefout defect zijn geraakt, binnen garantietermijn. Neem een bon/factuur (het garantiebewijs) mee bij bezoek aan ons. De kosten van het maken van een prijsopgave bij verzekeringsgevallen en schade/total-loss bedragen buiten de garantie €85,-.

Wat zijn de extra reparatiemogelijkheden bij Data Recovery West-Friesland?

Express Service: binnen enkele dagen de diagnose, transport van onderdelen, reparatie en transport naar en terug van de technische dienst. Informeer in ons naar de actuele verwachting van de reparatieduur en de kosten voor deze service.

Wat zijn de servicemogelijkheden bij Data Recovery West-Friesland?

Plaatsen en/of vervangen van het geheugen (RAM) of harde schijf (harddisk) van vrijwel alle Mac. Installeren of herinstalleren van een besturingssysteem of software. Herstel van een iPhone, iPad of iPod.

Doorgaans worden vrijwel al deze servicemogelijkheden aangeboden vanuit ons zelf, waardoor de totale serviceduur op maximaal enkele werkdagen ligt. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, duur en kosten van de service.

Garantie check

Je bespaart een hoop reparatiekosten wanneer je product binnen de garantietermijn defect gaat. Is je factuur onvindbaar, maar wil je weten of je product nog onder garantie valt, dan is er de online garantiecheck beschikbaar. Apple Garantie check.

Find my iPhone controle

Controleer voor je een iPhone of iPad inlevert voor reparatie eerst of ‘Activeringsslot’ is uitgeschakeld. Wanneer je dit niet doet, kunnen onze technici mogelijk geen service voor het apparaat leveren. Je kunt dat hier doen. Meer informatie over dit activeringsslot vind je hier.

Extra garantieprogramma

Het kan zijn dat je Apple product een probleem kent dat door een fabricagefout ontstaat en daardoor buiten de standaard garantie alsnog wordt gerepareerd. Hieronder vind je de link naar de Apple website met alle door Apple erkende problemen waarbij je in aanmerking kunt komen voor een kosteloze reparatie. Bekijk deze pagina goed en neem eventueel contact op met AppleCare omtrent de afhandeling van deze problemen.

Apple reparatieprogramma’s.

Waarom kiest u voor Data Recovery West-Friesland?

Bij ons maakt u gebruik van een unieke snelle service. Wij proberen de reparatie van uw laptop of computer op werkdagen altijd binnen 24 uur af te ronden. Want wij begrijpen dat uw laptop of computer onmisbaar is! Dat is pas service!

  • Reparatie binnen 24 uur!
  • Gecertificeerde Medewerkers
  • Beste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies
iplogger.org - IP Logging Service